Thursday, August 29, 2013

Being a Turtle


bron

























Mijn hart maakte echt een sprongetje toen ik deze foto tegen kwam. Ohw wat had ik deze rugzak graag als kind gehad willen hebben. Al sinds mijn vierde ben ik helemaal gek van schildpadden en wat zou er nou mooier geweest zijn dan er elke dag een kunnen spelen? Eén keer ben ik een schildpad geweest; voor de verjaardag van een juf op de basisschool mochten we verkleed naar school en had mijn moeder met een kussen in een groen kussensloop een soort schild voor mij gemaakt, maarja zeker niet zo mooi als deze. Misschien toch maar overwegen om er eentje voor mijzelf te haken. Zou er iemand raar opkijken van een vijfentwintigjarige met een schildpad rugtas?

Tuesday, August 27, 2013

Hooverphonic Live at Amsterdamse bos















bron



























Wat een geweldig mooie avond en super fijne afsluiting van mijn vakantie. Afgelopen zondag, zagen we Hooverphonic met het orkest optreden in het open lucht theater in het Amsterdamse bos. Op een mooie plek, met lekker weer, onder de sterren hemel en goeie muziek, beter kan niet!




Saturday, August 24, 2013

Granny Blanket



























Whoehoe eindelijk alle 480 granny's gehaakt!


























Nu alleen het afwerken nog...





Thursday, August 22, 2013

Parade



Vorige weekend en het weekend daarvoor bezochten we de Parade












Voor wie het niet kent, het is een rondreizend festival met theater, muziek en dans dat elke jaar Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam aandoet.





















Het eerste weekend gingen we naar de Rukavina Mehod, Freek de Jonge en het Monica da Silva Trio





















Verder zijn er allerlei leuke eetstandjes en nadat ik vorig jaar op de parade de geitenkaas kroketten van Haute Frituur gegeten  heb kon ik niet wachten om ze dit jaar weer te eten. Zo lekker! (Helaas is de foto niet helemaal scherp, ik voelde me toch wel een beetje opgelaten om zo foto's van mijn eten te nemen) Ook de Meatball Veggie Pita van Sticky fingers was erg aan te raden.
























 


Tsja het was dus zo leuk dat we vorig weekend besloten om nog een keer te gaan.

Ditmaal gingen we naar Kamagura, Meneer Jongetje en de Man met de Hamer.



Sunday, August 18, 2013

Vlieland and Texel

Ook het tweede rolletje met vakantie foto's is binnen.
Hier Vlieland:













Ons tentje op Stortemelk.
































Om van Vlieland naar Texel te komen namen we eerst de Vliehorst expres en daarna de boot.



Hier de foto's van Texel:




























































Ons tentje stond midden in de duinen en regelmatig kwam er een fazanten familie voorbij scharrelen.






































































Met de fiets in de trein, terug naar huis.

Thursday, August 15, 2013

Bunnies


Drie weekjes oud. Links een broertje of zusje, in het midden Lola en rechts Betsy.
 

Vijf weken oud




Zes weken oud en net bij mij thuis. Lola haar oren staan nog wel rechtop, Betsy heeft al één hangoor.




























Zeven weken oud en al helemaal gewend bij mij thuis




















Acht weken oud en ook Lola heeft nu hangoren.






































Elf weken oud.

Tuesday, August 13, 2013

Pictures of Terschelling and Vlieland


De angst dat het eerste fotorolletje wat ik schoot met mijn canon AE-1 helemaal verpest was, waar ik hier over vertelde, bleek onterecht te zijn, de meeste foto's waren gewoon gelukt en er zaten zelfs een aantal mooie foto's tussen. Daarom besloot ik de Canon AE-1 ook maar mee te nemen op vakantie. Hier wat foto's van Terschelling:


























En Vlieland:













 















Ik vind de kleuren van de analoge foto's echt prachtig, ze geven de foto een mooie oude look. Wel is het jammer dat er toch ergens licht door de camera naar binnen komt zoals bij de foto van mijn vriend voor de tent. Op dit rolletje was het bij zo'n 4 foto's en dat was op het eerste rolletje ook al, maar ik dacht toen dat het door mijn eigen schuld kwam. Toch nog maar is uitzoeken waar het aan ligt...



Thursday, August 8, 2013

Breakfast with my best friend

Gisteren heb ik ontbeten met  mijn beste vriendin. We kennen elkaar al ons hele leven en toen we in de  eerste van de middelbare school bij elkaar in de klas kwamen werden we gelijk vriendinnen en dat zijn we nog steeds. Een paar jaar geleden ontmoette ze een leuke  Australiër en inmiddels is ze met hem getrouwd en woont alweer een paar jaar in Australië. Gek genoeg is ondanks de afstand onze vriendschap niets veranderd. Toch was het was echt zo ontzettend fijn om weer  een keer met haar te ontbijten en bij te kletsen en haar gewoon 'live' te zien.





















Hier alle lieve Australische cadeautjes die ze voor mij meegenomen heeft: Twee Frankie Magazines, Australische thee, oorbellen, papaw crème (een echt Australisch crèmepje wat gebruikt kan worden voor van alles: wondjes, uitslag, lippen balsem etc),  een handcrème met frangipani  (een bloem die zij zelf ook in de tuin heeft) en wattenstaafjes in de vorm van een hartje. Ik ben er echt super blij mee.
 























De Frankie Magazines staan vol met artikelen die ik ook echt leuk vind zoals een interview met the Tallest Man on Earth en een artikel over hoe kippen te houden als je in de stad woont. Verder staan er super mooie plaatjes in en zelfs de advertenties zijn interessant en mooi vorm gegeven, zoals bijvoorbeeld een advertentie voor Etsy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...