Saturday, June 28, 2014

Crochet Flower Wedding Bouquet

Annabel Helena Crochet Flowers

Annabel Helena Crochet Flowers


Annabel Helena Crochet Flowers

De afgelopen maanden heb ik hier af en toe een update gegeven van hoe het haken ging. Zo kwam hier de bolletjes wol binnen en had ik hier eindelijk alle losse stukken afgehaakt.

Annabel Helena Crochet Flowers

Annabel Helena Crochet Flowers


Annabel Helena Crochet Flowers
Annabel Helena Crochet Flowers


Net op tijd lukt het me afgelopen week om de bloemen ook daadwerkelijk in elkaar te zetten want vandaag is de bruiloft!

Annabel Helena Crochet Flowers

Annabel Helena Crochet Flowers

Annabel Helena Crochet Flowers




















Als alle drukte met school voorbij is en  ik echt vakantie heb zal ik het patroon uitschrijven en hier plaatsen.

Annabel Helena Crochet Flowers

Fijn weekend allemaal!

Friday, June 27, 2014

Best Kept Secret 2014

 

Afgelopen weekend bezochten we het Best Kept Secret Festival op het terrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek.























Goed weer, een festivalterrein aan een klein meertje met een strandje, omgeven door bos, allemaal leuke eetstandjes en goede muziek. Kortom alle ingrediënten voor een super festival!























We aten onder andere een manchegoburger met perencompote van de Burgermeester, een Griekse pita met vegetarische gyros van vleesch nog vis en geitenkaascroquetten.






































Dan het belangrijkste: de muziek. We zagen onder andere Interpol, de Pixies, Amatorski, I am Oak, Moss, the Babayshambles, The War on Drugs, Franz Ferdinand, Angus & Julia Stone, Belle & Sebastian en Elbow.  Vooral The War on Drugs en Belle & Sebastian waren geweldig!



Thursday, June 26, 2014

Birthday

Een paar weken geleden was ik jarig maar door de grote drukte met school heb ik er helemaal niets aan gedaan.  Wel kreeg ik van mijn lieve vriend bloemen, taart en cadeautjes!


Het is inmiddels soort van traditie dat als ik of mijn vriend jarig is, de andere dan een taart 'bakt' alhoewel mijn vriend meestal geen gebruik maakt van de oven. Dit jaar kreeg ik bovenstaande ijstaart, met een bodem van verkruimelde lange vingers, dan een laag chocolade Ben & Jerry's New York super fudge chunk ijs, dan een laag met Tony Chocolonely karamel en zout chocolade met stukjes bokkepootjes er door gemengd, dan weer een laag met ijs, nu Ben & Jerry's strawberry cheesecake, cookie dough en chunky monkey en bovenop weer bokkepootjes, kortom alles wat ik lekker vind bij elkaar!

 


Hier alle cadeautjes die ik kreeg van mijn vriend zoals ik ze had uitgestald naast het bed. Een fles whiskey met twee glazen (inside joke), rolletjes 400 film voor mijn Agfa Click, een grote nieuwe theemok met thee, macarons en een whoopie bakplaat waar ik ook macarons op kan bakken!


























Jarig zijn is fijn, hihi!

Sunday, June 8, 2014

Count Your Blessings #13






















Ik ben ontzettend druk met het afronden van mijn studie. Het afmaken van grote opdrachten, het schrijven van mijn portfolio en het afronden van mijn eindonderzoek kost zo veel tijd. Tussendoor moet ik ook gewoon nog mijn lessen voorbereiden, en geven op school. Ook ben ik druk met solliciteren. Alles bij elkaar is het eigenlijk wat te veel en is het chaos in mijn hoofd en gaan mijn emoties alle kanten op. Hopelijk keert de rust snel terug. Door dit alles is er hier vorige week geen CYB verschenen, maar telde ik de mooie dingen wel gewoon. Dit waren ze:


















● slakken feestjes door de regen, ik ben gewoon gek op beestjes met huisjes ● het concert van Luke Sital-Singh in Paradiso  een rondje Delft ● een nieuw rokje van Zandt Amsterdam met de tram naar Scheveningen  heerlijk even uitwaaien op het strand ● een rondje Den Haag  een setje bekers van de hema in regenboogkleuren de nieuwste film van Hayao Miyazaki, the wind rises 























Ook afgelopen week waren er nog wat lichtpuntjes in mijn week:


















● een fijne brei-avond ● zo maar naar de film met mijn lief (alweer) ● het heerlijke weer ● 's avonds barbequeën met een grote groep mensen van het CW ● mijn gekke konijntjes ● fijne gesprekken met mijn zusje ● allemaal mooie bloemen om mij heen en de pioenrozen die met het uur meer uitkomen ● prachtige avondluchten 

likkoekjes




















Hopelijk kan ik snel het normale bloggen weer oppakken, ik mis het enorm.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...