Wednesday, December 30, 2015

2015 in ReviewWaar 2014 voor mij voor een heel groot deel in het teken stond van het vinden van werk en de frustraties daaromtrent zat ik in 2015 in een luxepositie en kon ik zelfs kiezen uit twee verschillende banen, en heb ik het echt super naar mijn zin op mijn werk!

Meer werk betekend wel iets minder tijd doordeweeks voor andere activiteiten en zo heb ik maar een handjevol films in de bioscoop gezien dit jaar en dus mijn Cinevillepas maar weer opgezegd.

Gelukkig stonden er wel weer verschillende festivals op het programma; we bezochten Down the Rabbit Hole, ITGWO (natuurlijk!) en Stille Nacht in Rotterdam. Ook bezochten we de concerten van Fink en Saybia.

Een echt hoogtepunt was de vakantie naar Zweden en Denemarken met eigen auto,  (want die kwam er ook dit jaar!) twee landen die al jaren boven aan mijn vakantiewensenlijstje stonden.

Daarnaast ging ik dit jaar maar liefst twee keer op schoolreisje/werkweek in april naar de Eiffel en in oktober naar de Harz. Beide waren topreizen met leuke leerlingen.

Verder vierden we in november de dertigste verjaardag van mijn lief uitgebreid met een weekendje weg naar Arnhem en het park Hoge Veluwe.

Dieptepunten voor 2015 waren het plotseling wegvallen van vrienden. Het heeft er bij mij behoorlijk ingehakt dat iemand die midden in het leven staat, met veel mooie plannen voor de toekomst er zomaar niet meer is. Mijn basishouding in het leven is heel lang geweest om alleen maar vooruit te kijken naar later en naar wat ik allemaal nog moet en wil. 2015 leerde me wat meer om me heen te kijken, de kleine dingen te waarderen en te genieten van waar ik nu sta in het leven en alle fijne mensen die ik om me heen heb.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...