Wednesday, October 19, 2016

Nina Draws Bunnies


Blogs lezen is een van mijn favoriete bezigheden en een hele poos geleden kwam ik een blog tegen genaamd Happy Acorn. Ik geloof dat ik nog dezelfde dag alle posts op het blog heb gelezen, zo mooi vond ik ze. De posts bestaan onder andere uit lijstjes, zelfgeschreven gedichtjes en koffietentjes reviews en gaan bijna altijd gepaard met vrolijke tekeningetjes of mooie handlettering.


De schrijfster van het blog, Nina, is begin 2015 gestart met haar eigen webwinkeltje genaamd Ninamaakt, waar ze haar zelf ge√Įllustreerde kaarten, posters en kalenders verkoopt. Net als met de posts op haar blog maken ook haar illustraties en zinnen mij heel erg blij! Maar het aller allerleukste? Dat vond ik altijd de tekeningetjes die Nina maakt van haar konijn Frits, en dus vroeg ik haar om een illustratie te maken van het leukste konijnenduo dat er bestaat....

.... mijn Lola en Jip.

Het portret dat Nina maakte is echt spot on, Lola als echte diva dat ze is, is zelfs geschilderd met ieneminie glitters in haar vacht en ook Jip is zeer tevreden over hoe hij is neergezet!

Dankje Nina, je hebt mij en mijn konijnen enorm blij gemaakt!


1 comment:

  1. Wat een super leuke illustratie! Kan daar ook zo blij van worden.
    Love it. En wat een dropjes zijn jouw konijntjes, heel erg schattig. <3
    Liefs,
    Evelien

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...