Saturday, December 31, 2016

2016 in Review


2016.... een jaar waarin ik heel erg veel aan het werk was, maar gelukkig ook een jaar waarin we veel leuke dingen deden.

Zo zagen we de Staat optreden in poppodium Annabel in Rotterdam, gingen we naar Best Kept Secret waar we overnachten bij de boer, zagen we Damian Rice bij het Cactusfestival in Brugge en reden we daarna door naar Frankrijk voor de zomervakantie.

Voor mijn verjaardag in 2016 kreeg ik van mijn vriend een workshop zeefdrukken en kaartjes voor de Banksky tentoonstelling in het beursgebouw. Voor zijn verjaardag bakte ik een pindakaastaart, en gingen we een weekendje weg naar Den Haag waar we het Crossing Border Festival bezochten en op zondag naar de Ellsworth Kelly tentoonstelling in museum Voorlinden gingen.

Verder fietsten we in 2016 een rondje rondom het Lauwersmeer en over Schiermonninkoog (op de tandem!!). We hadden uitjes naar de Waterleidingduinen en naar Austerlitz, liepen over de pontjesbrug over het IJ naar Amsterdam Noord en zagen Tom Dumoulin de tijdrit van de Giro winnen in Apeldoorn.

2016 was ook het jaar waarin het alweer tien jaar geleden is dat ik mijn VWO diploma haalde en was het dus tijd voor een re√ľnie met mijn oud klasgenoten. Met mijn eigen leerlingen ging ik dit jaar net als vorig jaar weer op reizenweek naar de Harz en ook was dit het jaar waarin ik vele potjes schaak speelden tegen mijn vriend en er gelukkig drie won.

Voor 2017 hoop ik dat het net zo'n mooi jaar zal worden, met iets meer balans tussen werk en vrije tijd.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...