Sunday, February 9, 2014

Teacup Lamp

Doordat het zo druk is met school heb ik helaas veel te weinig tijd om te freubelen,  handwerken en andere DIYs te doen. Zelfs mijn haakwerk ligt in de kast... Ik heb daardoor inmiddels dan ook een hele stapel aan wip's (work in progress) liggen zoals mijn grannydeken, waarvan ik nog steeds 400 stukjes moet afwerken voordat ik aan het aan elkaar naaien kan beginnen, mijn granny vest, (zoiets maar dan in het groot), de bloemen voor mijn beste vriendin en mijn opgespannen weefgetouw.

Vandaar dat ik dan maar foto's deel van een oud knutselprojectje van me, maar wel eentje waar ik nog steeds elke dag plezier van heb en erg trots op ben, namelijk mijn theekopjeslamp.

Dat ik gek ben op polka dots is inmiddels denk ik wel duidelijk. De kopjes zijn van het Oilily servies van Douwe Egberts.  Mocht er iemand ge├»nteresseerd zijn in een tutorial voor het maken van een theekopjes lamp, laat het me weten dan zal ik die binnenkort hier plaatsen.

4 comments:

 1. Wauw, wat een supergezellige en mooie lampjes! Knap gemaakt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje, al moeten de echte credits voor het maken eigenlijk naar mijn vriend, het boren van gaatjes in de theekopjes durfde ik niet zelf, bang om de kopjes te breken.

   Delete
 2. Oh wauw! Dit is zo tof! Mijn ouders hebben thuis ook delen van dat servies, het is zo mooi. Maar wat ben jij creatief zeg, ontzettend leuk bedacht en gedaan.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...