Friday, July 18, 2014

Count Your Blessings #14 (about becoming a teacher)

bronVandaag na een aantal weken stilte tel ik hier weer mijn zegeningen, en vandaag een hele grote! Dinsdag kreeg ik namelijk te horen dat ook mijn laatste opdrachten voor mijn studie goedgekeurd zijn en dat ik dus al mijn studiepunten binnen heb. De voorafgaande zes jaren van mijn studie was het mij nog nooit gelukt om 60 studiepunten in het jaar te halen, mijn ‘record’ stond op 52,5 en dit jaar haalde ik er zelfs 67,5! Na al die jaren studeren heb ik dan nu eindelijk mijn diploma en ben ik nu bevoegd docent!

Verder was woensdag ook het afscheid van mijn stageschool de Werkplaats, jammer dat het afgelopen is, ik was graag gebleven.

Terugkijkend op afgelopen kan ik niets anders dan concluderen dat het ondanks de enorme werkdruk (en soms de nodige frustraties) echt een ontzettend mooi en leerzaam jaar geweest is. Hier de fijne dingen op een rijtje: 

 een heel interessante stageschool met een bijzondere achtergrond  een super goede mentor bij wie ik altijd terecht kon  toffe excursies met de leerlingen o.a. naar het Cobra museum, een Zentempel en naar Keulen ● een fijne, interessante stagebegeleider ● lieve collega’s ● slimme, grappige, geïnteresseerde, intelligente, gemotiveerde en inspirerende leerlingen ● een fijne mentorgroep op de universiteit ● het mogen geven van mijn vak ● vanaf dag één me onderdeel voelen van het docententeam ● leuke mede stagiaires met wie ik me erg verbonden ben gaan voelen ● gezellige borrel s zowel met de docenten als de lio's 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...